Дискусионна среща на тема „Иновации при производството на млечни продукти” 13.септември.2021 „Бизнес университетска асоциация в хранителната индустрия и туризма” Асоциация на млекопреработвателите в България ОРГАНИЗИРАТ Дискусионна среща на тема „Иновации при производството на млечни продукти” на 30 септември 2021 г. по време на изложението „Светът на млякото“ в Семинарна зала, разположена в зала 3 на Интер Експо център - София П Р О Г Р А М А за провеждане на дискусионна среща на тема „Иновации при производството на млечни продукти” Час Вид на занятието Лектор 9.30 ÷ 10.00 ч. Регистрация, посрещане на участниците Представител БУАХИТ 10.00 ÷ 11.00 ч. Нови технически решения при производството на млечни продукти и нетрадиционни за нашия пазар асортименти Представител на „Донидо” АД гр. Хасково (презентация и дискусия) 11.00 ÷ 12.30 ч. Технологични решения за получаване на иновативни млечни продукти (пробиотичен сладолед, скир, млечен десерт с алгинатни перли и др.) Преподаватели от катедра „Технология на млякото и млечните продукти“, УХТ (презентация и дискусия) 12.30 ÷ 13.00 ч. Възможности за кандидастване по подмярка 4.2 – разяснения Експерт на МЗХГ, консултанска фирма 13.00 ÷ 14.00 ч. Обедна почивка 14.00 ÷ 16.00 ч. Възможности за стимулиране на иновациите във фирмите от млекопреработвателната индустрия в България чрез участие в Плана за възстановяване и Европейски програми по новия програмен период Дискусии Представител МЗХГ (презентация и дискусия) Регламентирани всички противоепидемични мерки за провежданeто на изложения: във връзка със заповед РД-01-748 от 02.09.2021 г. на Министерството на здравеопазването Участието е безплатно! Заповядайте! За контакти: БУАХИТ: Е-mail: mail@buafit.bg; info@buafit.bg, tel: 0883 998 872 – Гергана Ангова АМБ: E-mail: bam@milkbg.org, tel: 0886 422 724 – Магдалена Апостолова